услови коришћења

грантови и одредбе

вид транспорта

зхонг хаи схенг нуди различите начине транспорта: можемо вам помоћи да пошаљете пакете савезним куририма, дхл, упс, тнт, емс или на било који други начин који желите. све. можете изабрати своју логистичку услугу. ако постоји одређено заједничко улагање у испоруку, компанија. истовремено и начин испоруке који прима захтев купца.
 

Трошкови испоруке:

  • трошкови доставе зависе од величине, тежине и одредишта пакета. имамо дугорочне пословне односе са савезним куриром и дхл-ом. ми ћемо се потрудити да вам дамо најјефтинију курирску цену. за вашу сигурност паковања, бићемо осигурани за велике пакете.
  • прихваћене поруџбине веће од 10.000 долара биће бесплатно испоручене широм света преко дхл/федек-а. ако је укупан износ мањи од $10 милиона, дхл/фак ће коштати $60-$10.100 у зависности од тежине/величине. повећати цену карте за.
  • превозници обично пружају онлајн налоге за управљање вашим теретом, чак и са напреднијим функцијама.
  • придржавамо се свих извозних политика и правила. неки производи могу бити подложни ограничењима итар, а ограничења извоза могу довести до ранијег датума испоруке.

време испоруке и одредиште

ми ћемо испоручити робу у року од 1-2 дана од датума доласка свих терета у наше складиште.

  • наши радни дани су од понедељка до петка, не рачунајући суботу, недељу и празнике.
  • време испоруке зависи од начина испоруке и одредишта. царине, порези и друге накнаде су одговорност примаоца. јер наш трошак укључује само трошкове слања пакета, молимо контактирајте своју царинарницу да процените могуће трошкове.
 

ово је распоред испоруке од нашег складишта до вашег одредишта. обратите се на своју страну.

  азија Северна Америка Европа средњи Исток Јужна Америка Африка
дхл 2-4 дана 3-4 дана 3-5 дана 3-6 дана 3-5 дана 4-6 дана
федек ип 2-4 дана 3-4 дана 4-5 дана 3-6 дана 4-6 дана 4-6 дана
 

рокови испоруке и испоруке обрачунавају се радним данима од понедељка до петка. за велике празнике као што је Божић, дозволите додатно време испоруке. у овим посебним случајевима, подсећамо се на могућа кашњења. земље које због политике не могу да се испоруче: Авганистан, Централноафричка република, Обала Слоноваче, Демократска Република Конго, Демократска Народна Република Кореја, Комонвелт Еритреја, Република Либан, Либерија, Демократска Република Сомалија, Република Сумалија. контактирајте инфо@зхсцхип.цом за детаље испоруке.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Изјава о приватности | Услови коришћења | Гаранција квалитета

Top