Управљање ланцем снабдевања

Током протеклих 20 година, успоставили смо светски ланац добављача, како бисмо пружили читав низ услуга као што су дистрибуција, подршка у случају недостатка и управљање залихама. Више од милиона информација о инвентару електронских компоненти којима можемо управљати.

Светски ланац снабдевања

Као најконкурентнији део, више од 20 година фокусирамо се на изградњу зрелог система ланца снабдевања. Строго бирање, контрола квалитета и стална сарадња су 3 важне тачке како би наш ланац снабдевања био здрав и одржив развој. И сваку тачку имамо комплетан ток обраде. Већина наших канала су локалне и светске фабрике, званични агенти и сва тржишта широм света.

Комплетан асортиман електронских компоненти

На самом почетку смо се само усавршавали за чип са интегрисаним колом. Током развоја компаније, како бисмо задовољили потребе купаца и бољу услугу. Проширили смо асортиман наших производа на ЦПЛД или ФПГА, МЦУ, ДСП и меморију или Фласх, покривајући многе главне области производа као што су: потрошачки производи, аутомобилска електроника, медицинска опрема, комуникације, ваздухопловство или војна индустрија итд.

Разни брендови

Као професионални независни дистрибутер, имамо дубље разумевање у асортиману производа сваког бренда и да обезбедимо тачне оригиналне фабричке информације о снабдевању. Различити брендови које можемо да понудимо: Текас Инструментс, СТМицроелецтроницс, КСИЛИНКС, Мицроцхип, АЛТЕРАЕ, АДИ, Маким, Онсеми, РЕНЕСАС, ЈАЕ, ЈСТ, МОЛЕКС, АВАГО, ИОГА, ЛАТТИЦЕ, МИЦРОН и тако даље.

Застарело,ЕОЛ снабдевање деловима

Због глобалног ланца снабдевања, увек смо посвећени пружању помоћи купцима да брзо и прецизно пронађу застареле делове који су на крају века и које је тешко пронаћи. Ови делови су већином у старом ДЦ, контрола квалитета је кључна. Такође смо поставили инспекцијску обраду: дигитални микроскоп за визуелно тестирање, преглед оригиналног паковања и етикете, тест функције, рендгенски тест итд.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Изјава о приватности | Услови коришћења | Гаранција квалитета

Top