изјава о приватности

1. коришћење садржаја сајта

зхонг хаи схенг

веб локација задржава право да тумачи садржај овог сајта и садржај овог сајта само за вашу личну употребу.садржај садржан у напоменама о ауторским правима и другим власничким обавештењима, треба да будете поштовани и копија ће бити задржана.ако садржај сајта нема тачна изјава, не значи да сајт нема права, не значи да сајт не полаже права, и треба да поштујете принцип добре вере и легитимне интересе садржаја за легитимно коришћење. не смете ни на који начин модификовати, копирати, јавно приказати, објавити или дистрибуирати такве материјале или их на други начин користити у било које јавне или комерцијалне сврхе. забранити било који од ових материјала за било коју другу веб локацију или друге штампане медије или мрежно рачунарско окружење. садржај на сајту и уредити облик правну заштиту законом о ауторским правима, свако неовлашћено коришћење може представљати ауторско право, жиг и друга законска права. Ако не прихватите или прекршите ове услове, ваше овлашћење за коришћење сајта ће бити аутоматски прекинут и морате одмах уништити све преузете или штампане материјале.

2. веб страница за ширење информација

доступност садржаја на овом сајту без било каквог облика гаранције. не гарантује апсолутну тачност и потпуност. сајт у производима, технологијама, програмима, цена и расподела биће подложни променама без обавештења. садржај сајта је можда истекао, зхонг хаи схенг.без обавезе да их ажурирате.покренуто објављивање информација може бити у вашем локалном окружењу и даље не можете добити производ, процес или услугу, можете се обратити пословним контактима и дистрибутеру зхонг хаи схенг.

3.кориснички поднесци

поред одредби о приватности, осим оних, ви шаљете или постављате било који материјал на сајт, или контакт информације (у даљем тексту: информације) ће се сматрати неповерљивим и невласничким. Ваше коришћење овог сајта неће крше законе, прописе и јавни морал, не шаљу или са поште нити шаљу било какав незаконит, претећи, клеветнички, клеветнички, опсцен, порнографски или други незаконит материјал. ако људи имају информативни садржај и утичу, постоје докази о упозорењу или приговору на ову страницу слободно обришите поруку или неограничено суспендујте информације на веб претраживачу, без претходног пристанка, без обавезе објављивања обавештења, ситуација је озбиљна, овај сајт се може скинути са корисника.

4.корисници размењују садржај

зхонг хаи схенг је спреман да надгледа или прегледа корисника да шаље или поставља поруке или комуницира искључиво једни са другима информације у било којој области одговорности, укључујући, али не ограничавајући се на собе за ћаскање, зхонг хаи схенг форуме или друге корисничке форуме, и сваку размену садржаја.зхонг хаи схенг за садржај било које такве размјене не преузима никакву одговорност, без обзира да ли доводе до клевете, приватности, опсцености или других проблема.зхонг хаи схенг задржан када се утврди да је брисање сматрано увредљивим, клеветничким, непристојан или на други начин непристојан садржај право на информације.

5.сите за преузимање софтвера за коришћење

ако преузмете софтвер са коришћењем софтвера да бисте у складу са уговором о лиценцирању софтвера донели све услове лиценцирања софтвера.када прочитате и прихватите уговор о лиценцирању софтвера пре него што одредбе можда неће преузети или инсталирати софтвер.

6. везе ка веб локацијама трећих страна

линкови до сајтова трећих страна само као погодност за вас.ако користите ове везе, напустићете сајт.зхонг хаи схенг није прегледао ниједан сајт трећих страна, ови сајтови и њихов садржај не контролишу, без одговорности.иф одлучите да приступите свим везама ка сајтовима трећих страна, њиховим могућим последицама и ризицима које сносите сами.

7.ограничење одговорности

зхонг хаи схенг и његови добављачи или поменута трећа страна нису одговорни за било какву штету (укључујући, али не ограничавајући се на изгубљену добит, изгубљене податке или прекид пословања узрокован штетом), да ли је таква штета због употребе или не може да користи веб локацију, и сајт повезује на било коју веб локацију или било коју информацију садржану на таквим сајтовима, и без обзира на то да ли имају тај уговор, деликт или било који други правни основ унапред и да ли је то била таква штета, може настати савет.ако користите овај сајт као резултат информација или података неопходних за одржавање, поправку или исправку опреме, требало би да будете свесни да сами морају сносити све трошкове који из тога произилазе.зхонг хаи схенг у случају следећих ситуација без одговорности:пренос информација од стране провајдера мрежних услуга (зхонг хаи схенг. и његово овлашћено лице) осим иницираних; пренос информација, рутирање, повезивање и складиштење обезбеђени су неопходним аутоматским техничким процесом, информа избор провајдера мрежних услуга; поред других захтева за аутоматским одговором, провајдер мрежних услуга не бира ове добављаче информација и примаоце; систем провајдера мрежних услуга или мрежног посредника или привремено складиштење информација копија обрасца, под нормалним околностима, не лице које није предвиђени прималац примило је резервисано време не дуже од циљаног примаоца да обезбеди приступ преносу информација, рутирању или повезивањем на разумно време; путем система или мреже преноса нетакнутог садржаја информација.

8.општа начела

зхонг хаи схенг може да измени ове услове у било ком тренутку. требало би да посетите ову страницу да бисте разумели тренутне услове, јер су ови услови уско повезани са вама. Одређене одредбе ових услова могу бити на неким страницама изричито назначеним правним обавештењима или терминима замењеним.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Изјава о приватности | Услови коришћења | Гаранција квалитета

Top