Управљање вишком материјала

ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ Тецхнологиес нуди вишеструка решења за ваш инвентар вишка електронике. Без обзира да ли имате застареле делове или вишак електронских компоненти, ми имамо преко 20 година стручности да вам помогнемо да пронађете праву стратегију.

Наша компанија ради са широким спектром компоненти које укључују нове и застареле полупроводнике, конекторе, терминале, војне компоненте, пасивне, дискретне, диоде, активне елементе, прекидаче, релеје, процесоре, чврсте дискове, дисплеје и још много тога.

Да бисмо на најбољи начин задовољили ваше потребе, имамо три програма за избор. Свако решење се може прилагодити тако да вам користи:

Прекомерна куповина електронских инвентара

Решење за куповину лота добро функционише за компаније које желе да ослободе простор и поврате новац. ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ ће прегледати вашу листу вишка и обавестити вас у року од 48 сати са понудом.

Распродаја линија по линија

Наш програм линија по ред је одлична опција за компаније које желе да задрже свој инвентар при руци. Користимо нашу светску базу података да емитујемо ваш инвентар како бисте могли да добијете највећи принос. Када пронађемо купце, можете нам послати пошиљку, а ми ћемо се побринути за остало. То је једноставно!

Инвентар консигнације

Одржавање вашег материјала при руци уз ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ Тецхнологиес осигурава да се ваш материјал отпреми, преброји и затим повеже овде у нашем складишту са контролом климе. Предност ове опције је поврат складишног простора и потенцијално већи финансијски повраћај у односу на ликвидацију. Ако ваша компанија захтева било какве делове назад, једноставно нас обавестите и ми ћемо вам их бесплатно послати!

Управљајте својим вишком залиха

Без обзира на то коју опцију изаберете, дозвољавајући стручњацима компаније ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ Тецхнологиес да управљају вашим вишком залиха, олакшаћете простор у вашем складишту, финансијски повраћај вашој компанији и не заборавимо да будемо еколошки прихватљиви. Не бацајући свој вишак електронског инвентара и доприносећи е-отпаду који рециклирате!

Отпремите своју листу инвентара

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Изјава о приватности | Услови коришћења | Гаранција квалитета

Top