профил компаније

ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ ТЕЦХНОЛОГИ ЛИМИТЕД нуди управљање и услуге управљања ланцем снабдевања. Посвећени смо снабдевању на једном месту од 2000. године у Шенжену, укључујући електронске компоненте као што су интегрисано коло, конектор, релеј, кондензатор, отпорник, модул, сензор, кристални осцилатор, диода, меморија, индуктор итд. Седиште је у Шенжену и има огранке у Хонгконгу, Гуангџоу.

Искусни и висококвалитетни продајни тим, тим за куповину и тим за контролу квалитета настављају да добијају признање од наших купаца. Током година, наш пословни домен се проширио са домаћих на више од 30 земаља широм света. Фокусирамо се на интеграцију локалних и глобалних спот ресурса и градимо независне и стабилне канале дистрибуције. По наруџби, успостављен је професионални и одговоран КЦ тим, укључујући визуелну инспекцију, тестирање обележавања, електрично тестирање и рендгенско испитивање. Ово нам даје самопоуздање да обезбедимо производе високог квалитета

Богат ланац производа нам омогућава да опслужујемо клијенте у различитим областима, укључујући: војну, аутомобилску, медицинску, потрошачку електронику, индустријску контролу, интернет ствари, нову енергију и комуникације итд. Можемо да обезбедимо брзу испоруку логистике, предлог алтернативних делова, контролу трошкова и рециклажа инвентара.

Као стара изрека у Кини: 精诚所至,金石为开 (Искреност је кључ успеха) ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ ТЕЦХНОЛОГИ има за циљ да буде прави партнер који помаже нашим клијентима.

Наш тим

Директор

MR. HAI CHENG GUO

Године 2003. г. Гуо је први пут додирнуо електронске компоненте ИЦ-а. У првих 7 година учио је све врсте електронских компоненти, до 2010, ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ ТЕЦХНОЛОГИ је изграђен у Шенжену, за сервисирање локалних фабрика, специјализираних за локални бизнис. Са развојем глобализације и интернета, приметио је да постоји огроман потенцијал на глобалном тржишту, па се ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ ТЕЦХНОЛОГИ проширила на глобално тржиште 2013. године.

Менаџер продаје у иностранству

Mr. Jess

Џес је радио у продаји од 2014. Од 2014-2017 радио је у банци као продавац, али није био задовољан досадним послом у банци. Након 2017. придружио се ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ ТЕЦХНОЛОГИ као страној продаји. Последњих година, позитиван и ентузијастичан радни однос учинио је да га афирмишу купци и колеге. Од 2021. постао је менаџер у страном продајном тиму.

Управник за куповину

Mr. Danny

Данни је био старији у набавци, иако је млад, имао је више од 10 година искуства на глобалном тржишту електронских компоненти. Током година, Данни се посветио развоју и успостављању независних канала снабдевања, односа са локалним, глобалним дистрибутерима и фабрикама. Да бисмо били сигурни да можемо понудити боље понуде и богату линију производа.

КЦ Манагер

Miss. Zhang

Госпођица Зханг је радила у лабораторији за тестирање пре ЗХОНГ ХАИ СХЕНГ ТЕЦХНОЛОГИ. Имала је дубоко разумевање о визуелној инспекцији, тестирању обележавања, тестирању рендгенским зракама, електричном тестирању и рендгенском испитивању. Професионализам и одговорност учинили су да постане наш менаџер за тестирање у 2019. Сада она води тим који обезбеђује квалитет наших производа, током комплекса и променљиво тржиште.

менаџер финансија

Miss Aeilmmee

Госпођица Аеилммее је радила у банци 5 година. А сада је дипломирала наше различите финансијске менаџменте и рачуноводство.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Изјава о приватности | Услови коришћења | Гаранција квалитета

Top